Presentació del PAM

Benvolgudes poblatanes, benvolguts poblatans,

Us presentem el Pla d’Actuació Municipal (PAM) per aquesta legislatura fins a 2023. L’equip de govern ha analitzat quins són els reptes i les necessitats de la Pobla de Claramunt per als pròxims anys i, a partir d’aquí, s’han establert les accions i els recursos necessaris per assolir-ho. Aquesta planificació s’ha fet en un context complex per a tota la ciutadania i per a les empreses com a conseqüència de la pandèmia de la COVID-19. És per aquesta raó que el PAM també dona resposta a les tres crisis que s’han generat: sanitària, econòmica i social. Hem treballat els objectius del municipi que demostren el compromís del govern amb el medi ambient i el nostre territori, amb la connexió entre els diferents barris i amb la promoció de la Pobla de Claramunt a tot el país. Tot això acompanyat en tot moment d’un ajuntament més fort, obert i participatiu on us escoltem i us donem veu en tots aquells temes importants pel poble que ens estimem.

Com podreu veure, les actuacions programades es basen en uns objectius estratègics que són els pilars per millorar el nostre municipi, i que engloben accions com fomentar la cultura, projectar la connexió entre barris tant necessària des de fa anys o treballar en la cura del nostre patrimoni i entorn natural.

A la Pobla de Claramunt hem demostrat més d’una vegada que som un municipi actiu, amb il·lusió per aconseguir aquelles fites que són necessàries i sent així el govern agafa aquesta legislatura amb força i ganes de seguir fent aquest camí. Un camí que s’ha de fer amb tots vosaltres, amb les vostres inquietuds, propostes i participació, on el govern us donarà les eines per fer-ho possible.

Una abraçada,

Equip de govern

Ajuntament de la Pobla de Claramunt